top of page

GARANȚIA

Pentru dvs., oferim o garanție de un an pentru toate bijuteriile cumpărate de la noi, care vă acoperă pentru problemele apărute din cauza unei defecțiuni a piesei.

De exemplu;

La scurt timp după reglarea inelului, o piatră a căzut din cauza dimensionării.

Nu există semne de deteriorare a piesei, dar o piatră a căzut.

Bijuteria modificata pentru dimensiune mai mica sau mai mare, fără indicații de deteriorare a piesei în altă parte.

Garanția noastră nu acoperă

Daunele accidentale cauzate în timpul uzurii și ne sfătuiește clienții să își asigure bijuteriile împotriva daunelor accidentale.

Cu toate acestea, oferim cel mai competitiv preț de reparație tuturor clienților noștri pentru articolele cumpărate de la noi.

Exemple de daune accidentale:

Piatra lipsește și există daune vizibile - semne de lovituri, prelucrări metalice greșite, gheare lipsă sau lovite.

Deteriorări datorate uzurii generale - dacă un inel, de exemplu, nu este curățat în mod regulat, murdăria generală se poate înfunda în spatele decorului și poate împinge pietrele.

Îngrijirea bijuteriilor tale

Modul în care intenționați să vă purtați bijuteriile este important pentru îngrijirea acestora și pentru prevenirea deteriorării.

Singura piesă despre care spunem că poate fi purtată 24 de ore pe zi, în fiecare zi, este o verigheta fără pietre și, pe parcursul vieții, este extrem de probabil ca o piesă să aibă nevoie să viziteze un bijutier la un moment dat.

Cu toate acestea, există lucruri simple pe care le puteți face acasă pentru a reduce daunele potențiale aduse piesei dvs.

Păstrați bijuteriile curate, deoarece murdăria se poate acumula și împinge pietrele.

Dacă aveți o setare a ghearelor,  verificați numarul de gheare în mod regulat și dacă acestea prinse  in una, o simplă verificare a ghearelor   ar putea împiedica căderea unei pietre înainte ca aceasta să se întâmple.

Scoate-ți lanțurile și colierele pentru dormit.

Luați în considerare îndepărtarea bijuteriilor dvs. în orice moment în care acestea sunt vulnerabile la lovituri sau presiuni, de ex. când ești la sală-sport,  gospodărie, grădinărit etc.

Scoateți cercei prețioși atunci când faceți duș sau baie.

Ne place să vedem clienții noștri și piesele anterioare, așa că vă rugăm să intrați și vă putem verifica ghearele gratuit.

bottom of page