top of page

Credem că bijuteriile sunt o modalitate de exprimare de sine. Este o sclipire de bucurie și o sărbătoare a celor mai memorabile momente ale vieții.

Buticul nostru cu amănuntul online avand in echipa trei Gemologi experti si un Bijutier fac impreuna ca Antik Gemma sa fie magazin unic pentru bijuterii unice, fine și vintage. Facem parte dintr-o comunitate în creștere de iubitori de bijuterii etice și conștiincioase. Ne îndrăgostim de povestea din spatele unui design personalizat sau romantismul unei piese vintage la fel de mult ca frumusețea atemporală a bijuteriilor fine. Credem în a purta ceea ce îți dă BUCURIE, ceva care te face să te simți cel mai mult ca tine.

Ne inspirăm din întreaga lume și se reflectă în colecția noastră în continuă creștere de bijuterii fine eclectice.

Ne străduim pentru un favorit atemporal, moștenirea ta viitoare. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui inel de logodnă unic, cumpărați un cadou pentru cineva special sau pur și simplu vă doriti(și îl meritați), vă oferim ocazia.

Antik Gemma  este despre tine. Împodobește tot ceea ce te face special, unic și frumos. Fii mandru de tot ceea ce esti pentru ca nu meriti nimic mai putin.

bottom of page